top of page

Yrityksille

Autamme sinua niin liiketoimintasi käynnistämisessä ja varhaisen kasvun vaiheessa kuin kansainvälistymisessä. 

Liikeidean arviointi/nykytila-analyysi ja liiketoimintasuunnitelma

Autamme kehittämään ideoistasi kilpailukykyistä liiketoimintaa tai kiihdyttämään nykyistä liiketoimintaasi kasvuun. Nykytila-analyysi antaa näkemyksiä yrityksesi tilanteesta ja kasvupotentiaalista. Analyysin kohteena voi olla koko yritys, yksittäinen toiminto tai prosessi.

Liiketoiminnan suunnittelussa käymme läpi muun muassa: tuotteet/palvelut, asiakasryhmät, kilpailutilanne ja kilpailuedut, markkinapotentiaali, ansaintamallit, tiimi ja resurssit, taloudelliset laskelmat, sekä riskit.

2

Rahoituksen suunnittelu ja rahoitushakemukset 

Autamme määrittelemään rahoitustarpeenne ja suunnittelemaan rahoitusstrategian sekä  löytämään oikeat rahoitusinstrumentit (julkiset ja yksityiset).

Julkisrahoitteisissa hankkeissa autamme aina projekti-ideasta hakemuksen tekoon ja raportointiin asti. Meiltä saat neuvoja siihen, mitä rahoitusta on saatavilla ja mihin tarkoitukseen. Autamme projektisuunnitelman teossa tai sparraamme tekeillä olevia hakemuksia. Projektin edetessä varmistamme projektin asianmukaisen raportoinnin.

3

Markkinakartoitukset ja kilpailija-analyysit

Tunnetko asiakkaasi ja kilpailijasi? Markkina- ja kilpailijakartoituksella voit löytää kohderyhmäsi ja asiakassegmentit, joissa tuotteillasi tai palveluillasi on kilpailuetua. Analyysien kautta saatava tieto auttaa säästämään kustannuksissa, parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja näin myös yrityksen kannattavuutta. Autamme sinua tunnistamaan potentiaalisimmat asiakasryhmät, kilpailijasi sekä kilpailuetusi. 

4

Lanseeraus- ja markkinointisuunnitelma 

Oletko tuomassa markkinoille uuden tuotteen tai palvelun? Hyvin suunniteltu kampanja ja kirkas markkinointisuunnitelma tuo tuloksia. Autamme suunnittelemaan kustannustehokkaat lanseeraus- ja markkinointikampanjat hyödyntäen niin perinteisiä kuin digitaalisiakin keinoja.  

Kaiken tavoitteena on luoda yhdessä juuri sinulle toimiva strateginen markkinointisuunnitelma, joka tukee yrityksesi päivittäisiä markkinointitoimia.

5

Kasvu ja kansainvälistymissuunitelmat

Onko yrityksesi etsimässä kasvua kansainvälisiltä markkinoilta? Kansainvälistymisen valmistelu ja kansainvälistymissuunnitelman laatiminen auttaa yritystäsi laajentumaan hallitusti ja suunnitelmallisesti, ja niillä on merkitystä myös rahoituksen saamisessa.

 

Tarjoamme vahvaan kokemukseen perustuvaa apua kansainvälistymisen suunnitteluun ja rahoituksen järjestämiseen. Suunnitteluprosessin aikana käymme läpi mm. yrityksen valmiudet, tuotteet ja palvelut, markkinat, liiketoimintamallin, kilpailuedut ja
-kyvyn sekä markkinoille menomallit rahoitussuunnitelmineen. Autamme myös suunnitteluun tarvittavan projektirahoituksen hankinnassa

Contact

OTA YHTEYTTÄ

Ratkotaan haasteesi yhdessä!

Puh: 0400 810 018
marit.tuominen(at)profict.fi
 

Kiitos viestistäsi! Palaamme asiaan pian.

bottom of page